Psykologipalvelut luottamuksella Jyväskylästä

Psykologipalvelu Anne Helosmaalta Jyväskylästä saat ammattitaitoista ja luottamuksellista keskusteluapua sekä ohjausta ja neuvontaa elämän erilaisiin tilanteisiin. Palvelen nuoria ja aikuisia heidän yksilöllisissä ongelmissaan ja haasteissaan.

Psykologilta apua arjen haasteisiin

Psykologin puoleen voit kääntyä monenlaisissa vaivaavissa ja kuormittavissa asioissa. Ulkopuolisen ammattilaisen näkemys auttaa selkeyttämään ja järjestämään omia ajatuksia ja näkemään ratkaisuja aiemmin ehkä ylitsepääsemättömiltä näyttäneisiin tilanteisiin. Psykologilta saat mm.

  • keskusteluapua elämän kriisitilanteisiin
  • apua elämänhallintaan ja selkeytystä omaan elämäntilanteeseen
  • tukea ammatinvalintaan liittyvien kysymyksien käsittelyyn

Jos sinua vaivaa masennus ja ahdistuneisuus, erilaiset pelkotilat tai uniongelmat, kannattaa tutustua myös psykoterapiapalveluihini. Tarjoan myös työnohjauspalveluja, missä tutkitaan, arvioidaan ja kehitetään omaa työtä suhteessa itse työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin.

Varaa aika, niin jutellaan lisää

Kun asiat painavat ja vaivaavat, kannattaa hakea ammattilaisen keskusteluapua ajoissa. Ota yhteyttä ja varaa aika, niin keskustellaan tarkemmin, miten voin sinua auttaa.

Älä jää yksin, apua on saatavilla.

Elämän haasteissa ja kriiseissä ei tarvitse pärjätä yksin. Apua saa ja pitää hakea. Ota yhteyttä ja varaa aika, niin keskustellaan tarkemmin sinun tilanteestasi!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa