Psykoterapia Jyväskylässä

Psykoterapian avulla käsitellään erilaisia mielenterveyden häiriöitä, jotka oireilevat eri ihmisillä omilla yksilöllisillä tavoillaan. Olen psykologi Anne Helosmaa ja tarjoan psykoterapiapalveluja nuorille ja aikuisille Jyväskylässä luotettavasti ja asiantuntevasti, asiakkaan tilanteen ja tarpeet huomioiden.

Ratkaisukeskeinen psykoterapia

Työskentelytapani on ratkaisukeskeinen psykoterapia, missä etsitään ratkaisuja ongelmiin ja elämän haasteisiin luottamuksellisessa ja tasavertaisessa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ratkaisukeskeisen psykoterapian ominaispiirteitä ovat mm. myönteisyys, luovuus ja voimavarakeskeisyys, asiakkaan asettamista tavoitteista liikkeelle lähteminen sekä tulevaisuuteen suuntautuminen ja edistyksen huomioiminen.

Psykoterapialla hoidettavia asioita ovat mm. masennus, ahdistuneisuus, pelkotilat, uniongelmat, kiputilat ja paniikkihäiriöt. Minulla on myös Kela-pätevyys. Täältä voit lukea lisää Kelan kuntoutuspsykoterapiasta.

Älä epäröi hakea apua

Elämän kriiseistä ja kuopista ei aina pääse omin avuin eteenpäin, vaan ammattilaisen apu on tärkeä tuki ja ponnahduslauta uuteen alkuun. Älä siis epäröi pyytää apua, vaan ota yhteyttä ja varaa aika, niin keskustellaan lisää.

Älä jää yksin, apua on saatavilla.

Elämän haasteissa ja kriiseissä ei tarvitse pärjätä yksin. Apua saa ja pitää hakea. Ota yhteyttä ja varaa aika, niin keskustellaan tarkemmin sinun tilanteestasi!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa