Työnohjaus Jyväskylässä

Psykologipalvelu Anne Helosmaa Jyväskylässä tarjoaa työnohjausta sekä yksilö- että ryhmätasolla. Työnohjauksessa käsitellään sen hetkiseen työtilanteeseen liittyviä asioita, haasteita ja tavoitteita, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Työnohjaus auttaa oman työn kehittämisessä

Työnohjaus on oman työn, työnkuvan ja työtehtävän tutkimista, tarkastelua, arvioimista ja kehittämistä työnohjaajan avustuksella. Omaa työtä pohditaan suhteessa työyhteisöön ja omaan rooliin siinä. Työnohjausta voidaan antaa yksilöiden lisäksi ryhmälle tai koko työyhteisölle. Tarkoituksena on tiedostaa erilaisia työtilanteita ja niissä käyttäytymistä, oppia niistä ja ottaa niistä vastuu, ja täten kehittää omaa työtään sekä vahvistaa ammatti-identiteettiään.

Kysy työnohjauspalveluista

Psykologipalvelu Anne Helosmaalta Jyväskylästä saat luottamuksellista ja ammattitaitoista työnohjauspalvelua yksilöille, ryhmille tai koko työyhteisölle. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää sinun tai työyhteisösi tarpeista!

Älä jää yksin, apua on saatavilla.

Elämän haasteissa ja kriiseissä ei tarvitse pärjätä yksin. Apua saa ja pitää hakea. Ota yhteyttä ja varaa aika, niin keskustellaan tarkemmin sinun tilanteestasi!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa